Adidas X Lite DN8537 Rød – Perfekt valg til den kommende keeper-stjerne!

Denne smukke og slående Adidas X Lite DN8537 i rød er det perfekte udstyr til den unge målmand, der stræber efter at være den bedste på banen. Designet med en ungdommelig, dynamisk rød farve, hjælper disse handsker din unge spiller med at skille sig ud og viser deres lidenskab for spillet.

Disse målmandshandsker til børn er specifikt designet med hensyntagen til deres voksende hænder. Handskerne er lette og komfortable og sikrer, at de små hænder forbliver beskyttede under hvert spil. De har en sikker lukning rundt om håndleddet, som sikrer en god pasform og reducerer risikoen for skader.

Adidas X Lite DN8537 Rød er fremstillet med en blødt polstret latexpalm, der sikrer en fremragende gribeevne i alle vejrforhold. Denne pålidelige konstruktion hjælper med at forbedre boldkontrollen og øger selvtilliden hos de unge målmænd.

 Stil og personlighed med X Lite DN8537

X Lite viser Adidas målmandshandsker dedikation til at kombinere stil, komfort og funktionalitet. De er ikke kun stilfulde, men også yderst funktionelle. De er lette at rengøre og er holdbare nok til at modstå selv de mest intense fodboldkampe.

Med Adidas X Lite DN8537 Rød bliver dit barn ikke kun udstyret med topkvalitets målmandsudstyr, men også et produkt, der fremhæver deres personlighed og kærlighed til sporten. Med disse handsker er dit barn klar til at beskytte målet og vise deres fodboldtalent.

Man bør passe godt på sine nye handsker, så man beholder målmandshandskens greb-effekt, men også så man forlænger levetiden på handsker, og dermed undgår at skulle købe keeperhandsker for tit. Ved at påføre GloveGlu spray på handskerne får man en markant forbedret gribeevne, men vigtigst af alt så holder et par målmandshandsker simpelthen bare længere. Her anbefaler vi at bruge: GloveGlu Megagrip 120 ml.

 

Adidas målmandshandsker

Klik for at bedømme denne side!!
[Total: 1 Average: 5]
Brand

Størrelse

10, 4, 5, 7, 8, 9

Farve

, , ,