Målmandstræner kursus til forældre er et grundkursus på 4 timer, hvor du får indblik i de områder og teknikker, som er allervigtigst, at den unge fodbold keeper øver og mestrer som det første.

Kurset er lavpraktisk og konkret, hvor de forskellige teknikker forklares og demonstreres på unge keepere på kurset.

Målmandstræner grundkurset henvender sig til forældre og ungdomstrænere, som ikke har indsigt i hvordan man træner en målmand, men gerne vil være i stand til at give holdets målmænd noget helt basis teknisk træning, som vil give drengene og pigerne øget glæde og motivation for fodbold, og samtidigt også hæver niveauet.

Kursets indhold

På 4 timer vil du komme forbi nedenstående emner. Nogle vil vi kun berøre kort og introducere dig for, mens vi vil gå mere i dybden med andre emner. Kurset er for forældre og ungdomstrænere med ingen eller meget lidt erfaring i målmandstræning.

  1. Introduktion til målmandstræning

  2. Den gode opvarmning

  3. De allerførste ting man skal kunne.

  4. Fodspil

  5. Gribeteknikker og faldteknikker

  6. Udspark og målspark

OBS: Grundkurset henvender sig til forældre og andre ungdomstrænere, der ønsker at kunne træne holdets målmænd i de helt basis og vigtigste teknikker. Kurset kan ikke erstatte fx DBU GK1, men kan være en fin indføring som basis for at uddanne sig videre.

Om kursus instruktør

Bag MÅLMANDSTRÆNER.dk er Martin Pihl, som også har startet Målmanden.dk, er 43 år fra Silkeborg og far til to meget aktive fodboldpiger på 12 år, som til daglig spiller i et elitemiljø i Silkeborg –  den ene som keeper.

Jeg har ikke en baggrund som målmand, men startede som forældretræner som så mange andre. I takt med at min datter blev bedre, måtte jeg selv blive bedre som målmandstræner.

Jeg har studeret mindst 1.000 videoer om teknikker og tusindvis af øvelser, og har observeret og lært af andre dygtige trænere. De bedste inputs har jeg kategoriseret, så jeg har et stort bagkatalog at trække på, når jeg skal lave sjove øvelser, tekniske øvelser, taktiske øvelser  som er målrettet et bestemt fokusområde. Derudover gik jeg i gang med en UEFA B-licens og en DBU GK1, og er i dag også målmandstræner for unge talenter i Silkeborg.

Som tidligere forældretræner kender jeg udfordringen ved at starte at træne de unge keepere uden nogen viden om det. Det er en JUNGLE at komme i gang med.

Bemærk: Kurset er ikke en erstatning for DBU GK1, som er mere dybdegående og henvender sig til lidt mere øvede eller ambitiøse trænere.

Praktisk

Foregår søndage kl. 8.30 – 12.30

Præcis lokation kommer senere

Kurset er inkl. sodavand, men ekskl. Spise

Påklædning efter vejret

Det er ikke et must, men tøj til at ligge/sidde på banen kan være et plus

For fuld refundering skal afbud foretages senest fem dage før. Kontakt os her ved afbud:

NB: Der tages forbehold for at for få tilmeldinger vil medføre aflysning. Alle indbetalinger bliver samtidigt ført tilbage.

Læs alt om Målmandstræner kurset på sin egen hjemmeside: MÅLMANDSTRÆNER.dk

Klik for at bedømme denne side!!
[Total: 1 Average: 5]
Sted

Aalborg Basic Standard 19-11-2023, Aalborg Basic Udvidet 19-11-2023, Esbjerg Basic Standard 26-11-2023, Esbjerg Basic Udvidet 26-11-2023, København K Basic Standard 05-11-2023, København K Basic Udvidet 05-11-2023, Odense Basic Standard 29-10-2023, Odense Basic Udvidet 29-10-2023, Silkeborg Basic Standard 22-10-2023, Silkeborg Basic Udvidet 22-10-2023