Basic målmandstræner er et kursus på 4 timer, hvor du får indblik i de områder og teknikker, som er allervigtigst, at den unge keeper øver og mestrer som det første.

Kurset er meget lavpraktisk, hvor de forskellige teknikker forklares, og demonstreres på unge keepere på kurset. Her vil vi også demonstrere og øve fejlretninger.

Kurset henvender sig til forældre og forældretrænere mv, som ikke har en baggrund som målmand, men gerne vil være i stand til at udvikle målmandskompetencerne hos sin søn/datter eller keeper på fodboldholdet i klubben.

Basic Standard indhold

1. Intro

  • Baggrund for kurset
  • Information om unge keepere

2. Opvarmning

  • Vigtige muskler og led særligt for målmænd
  • Standard opvarmningsøvelser
  • Opvarmning rettet mod dagens fokusområde i træningen
  • Sjove øvelser til opvarmning, styrketræning og teknisk træning
  • Forebyggelse-øvelser til typiske skader hos målmænd

3. Udgangsstilling

  • Den første teknik en keeper skal mestre

4. Fodspil

5. Gribeteknik

6. Positionering

Om mig og min tilgang

Instruktør er Martin Pihl, der selv har en baggrund som forældretræner uden nogen særlig erfaring som keeper. Efter flere år som målmandstræner for egen datter med selvstudie og oplæring, tog jeg på UEFA B-licens og DBU GK1, og er i dag målmandstræner for de unge i SIF Q på Talentcentreret og U13.

Som forældretræner har jeg set minimum 1.000 Yvideoer på outube, fundet hundredevis af øvelser på Instagram, læst bøger som ’A Scientific Approach to Goalkeeping’, været ude og observere og blive inspireret af andre målmandstrænere… Ved ikke at have en lang karriere bag mig som målmand og træner, har jeg derfor den fordel, at jeg ikke er ”stædig” låst af, at én teknik absolut er bedre end en anden. Jeg lyttere, studerer, og foretager derefter min egen vurdering.

Som forældretræner uden nogen særlig viden om målmandstræning, er det en JUNGLE at finde rundt i, når man søger på nettet. Hvor skal man starte? Hvad er det rigtige? Puha, dét kan jeg/barnet ikke…

Alt den tid og frustration sparer du med Målmandstræner Kursus Basic og/eller Basic Udvidet. Jeg har gjort arbejdet på forhånd, og klæder dig på til at lære de unge de absolut vigtigste grundteknikker.

Praktisk

Foregår søndage kl. 8.30 – 12.30

Præcis lokation kommer senere

Kurset er inkl. sodavand, men ekskl. Spise

Påklædning efter vejret

Det er ikke et must, men tøj til at ligge/sidde på banen kan være et plus

For fuld refundering skal afbud foretages senest fem dage før. Kontakt os her ved afbud:

NB: Der tages forbehold for at for få tilmeldinger vil medføre aflysning. Alle indbetalinger bliver samtidigt ført tilbage.

Klik her for at læse mere om Basic Udvidet

Læs alt om Målmandstræner kurset på sin egen hjemmeside: MÅLMANDSTRÆNER.dk

Klik for at bedømme denne side!!
[Total: 1 Average: 5]
Sted

Aalborg Basic Standard 19-11-2023, Aalborg Basic Udvidet 19-11-2023, Esbjerg Basic Standard 26-11-2023, Esbjerg Basic Udvidet 26-11-2023, København K Basic Standard 05-11-2023, København K Basic Udvidet 05-11-2023, Odense Basic Standard 29-10-2023, Odense Basic Udvidet 29-10-2023, Silkeborg Basic Standard 22-10-2023, Silkeborg Basic Udvidet 22-10-2023