My Hood Rebounder XL 180×150

My Hood Rebounder XL 180×150 er den ultimative træningspartner til alle fodboldspillere, der ønsker at forbedre deres færdigheder i en tryg og effektiv omgivelse. Den er bygget af holdbart galvaniseret stål, som giver ekstra stabilitet og styrke, og den er malet med sort pulverlakering for at beskytte mod rust og skrammer, så den holder sig godt og ser flot ud i lang tid.

Med en kæmpe spilleflade på 180 x 150 cm giver denne fodbold rebounder masser af plads til selvtræning og træning med holdkammerater. Det betyder, at du kan øve dig på dit pasningsspil, tacklinger, frispark og alle andre færdigheder, som du skal forbedre for at blive en bedre spiller. Hældningen kan indstilles i fem trin, så du kan tilpasse den til dine behov og niveau, og dermed få mest muligt ud af din træning.

My Hood Rebounder XL 180×150 er også den perfekte træningspartner for keeper. Ved at øve sig på at gribe bolden, når den kommer tilbage fra rebounderen, kan målmænd forbedre deres reflekser, timing og positionering. Målmænd kan træne på at modtage forskellige typer skud og spark og få mere selvtillid i deres evne til at gribe bolden i en live-kamp.

Klik for at bedømme denne side!!
[Total: 1 Average: 5]
Brand

Farve

Størrelse

180×150