Reusch GK1 Pro målmandshandsker

Oplev den uovertrufne præstation af Reusch GK1 Pro målmandshandsker, som vil begejstre alle ambitiøse målmænd! Med deres førsteklasses greb og innovative indvendige sømkonstruktion giver de dig en enestående følelse og imponerende boldkontrol.

Reusch Grip Gold-håndflade med naturlig latex af høj kvalitet sikrer overlegent greb og holdbarhed, mens det tætsiddende Negative Cut leverer en skræddersyet pasform, der giver dine fingre den perfekte balance mellem fleksibilitet og stabilitet.

Takket være Steady Cuff med Pull Loop, vil du ikke kun nyde optimal støtte ved håndleddet, men også ubesværet at tage handskerne på og af. Uanset om det er i silende regn eller stærkt solskin, på græs eller kunstgræs – Reusch GK1 Pro er velegnet til alle vejrforhold og spilleflader!

Med et væld af innovative funktioner, såsom Pull Extension for nem påføring, Extended Grip Zone for et større kontaktområde med bolden, Preshaped Construction for en naturlig fangststilling, 3D Thumb Crotch for optimal komfort, og Double Thumb Indpak for et udvidet fangstområde, Reusch GK1 Pro er de ultimative handsker til målmænd, der ikke går på kompromis.

Bliv betaget af Reusch GK1 Pro målmandshandsker og oplev følelsen af at afværge hvert skud og sikkert holde hver bold i dine hænder. Bestil nu og tænd din passion for målmandsspil!

Materiale:

45% Latex, 30% Rubber, 20% Polyester, 5% Polyamide

Goalkeepers use Reusch all over the world verden

Klik for at bedømme denne side!!
[Total: 0 Average: 0]
Handske cuts

Brand

Størrelse

10, 11, 7, 8, 9

Materiale

Latex

Farve

, ,